Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Bez GMO
Niezbędne witaminy i minerały
Poznaj nową generację musli. Wiemy, że podczas wyboru musli trzeba uważać, dlatego Chia Shake musli białkowe wykonane jest tylko z wysokiej jakości składników, nie zawiera glutenu i dodatkowo zawiera zdrowe tłuszcze z orzechów, kakao i oleju kokosowego — to wszystko bez uszczerbku dla smaku.
Migdały zawierają witaminę E, magnez i mangan, który jest ważny dla metabolizmu węglowodanów. Nasiona słonecznika są cennym roślinnym źródłem wapnia, który ułatwi Ci utrzymanie prawidłowej masy ciała oraz magnezu, który pomoże Ci zmniejszyć stopień zmęczenia i znużenia. Kakao działa korzystnie na organizm, ponieważ to bardzo dobry przeciwutleniacz i pomaga także w rozkładaniu tłuszczów.
Produkty Chia Shake są zawsze bogate w białko, dzięki czemu odchudzanie jest znacznie skuteczniejsze. Dlatego w musli znajdziesz chrupiące kulki proteinowe. Wlej mleko do musli, aby uzyskać dodatkową porcję białka, witamin i również smaku. Naturalny bezkaloryczny słodzik uzyskany ze stewii zapewni zaś słodki smak musli.
Zmniejsz zawartość węglowodanów w swojej diecie a Twój organizm będzie spalać niepotrzebny tłuszcz. Dieta keto pomoże Ci zrzucić zbędne kilogramy.
Wartości odżywcze | 30 g | 100 g |
---|---|---|
Energia | 610 kJ | 2032 kJ |
Kalorie | 146 kcal | 485 kcal |
Białko | 7 g | 23 g |
Węglowodany | 11 g | 35 g |
Cukry | 4 g | 14 g |
Tłuszcz | 9 g | 28 g |
Nasycone | 3 g | 9 g |
Błonnik | 3 g | 10 g |
Sól | 0 g | 0 g |
Składniki: kulki proteinowe (białko serwatkowe, mąka ryżowa, lecytyna sojowa), liofilizowane jagody 19,8 %, migdały, obrane nasiona słonecznika, ciemna czekolada (cukier, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), olej kokosowy, proszek z buraka, barwnik: spirulina, aromat, słodzik: stewiozydy. Alergeny: soja, mleko, orzechy.
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
M. G. –
To jest ulubiona część mojego poranka - musli truskawkowe jest śniadanie i deser w jednym ?
Wiola Woźniak –
Musli czekoladowe bardzo dobre. Ma lekki posmak goryczki, ale to chyba od substancji słodzącej. Jem z jogurtem naturalnym bo z mlekiem smakuje gorzej.